• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. november 2003 - Pressemeddelelse - Honda

Stigende indtjening

Honda fremviser rekordoverskud i første halvår

Honda fremviser rekordoverskud i første halvår samt stigende indtjening i Europa. Honda fremviser rekordoverskud i første halvår samt stigende indtjening i Europa.

Pressemeddelelse - Honda
Honda Motor Co., Ltd har offentliggjort sit halvårsregnskab i Tokyo og fremviste i den anledning et rekordstort overskud før skat på 2.569 millioner euro.

De regionale afdelinger i Europa har fortsat den positive udvikling ved at opnå et driftsoverskud på 134 millioner euro på baggrund af en omsætning på 3.652 millioner euro.

Power salg
Globalt set blev der registreret en fremgang i salget af både biler, motorcykler og power products, hvilket medførte en rekordomsætning for halvåret, der svarer til en stigning på 4,5 % i forhold til samme periode sidste år, og Honda har dermed for tredje år i træk opnået en rekordomsætning i første halvår.

Honda forklarer primært det rekordstore halvårsresultat med stigninger i salget af biler og power products. Revalueringen af den japanske yen i forhold til US-dollaren og euroen har haft en negativ indvirkning på indtjeningen.

Motorcykler skød i vejret
Fordelt på forretningsområder steg salget af motorcykler med 9,1 % til 4.219.000 enheder; dog medførte det et fald i indtjeningen på 4,6 % til 3.677 millioner euro.

Det øgede salg i Asien blev udlignet af nedgangen i Nordamerika samt revalueringen af den japanske yen, der medførte tab ved kursomregning.

Stabile biler
Salget af biler steg med 2,6 % til 1.443.000 enheder, hvilket medførte en stigning i indtjeningen på 5,7 % til 25.290 millioner euro.

Stigningen i salget af Element-modellen og alle nye Accord-modeller på det nordamerikanske marked samt den fortsatte salgsfremgang i Asien opvejede den negative effekt som følge af revalueringen af den japanske yen.

Nordamerika trækker læsset
Salget af power products udgjorde i alt 2.195.000 enheder, hvilket svarer til en stigning på 9,4 % i forhold til den samme periode sidste år.

Denne stigning kan tilskrives salgsfremgangen i Nordamerika. De øvrige forretningsområder, inklusive power products og finansielle serviceydelser, udviste en stigning i indtjeningen på 7,2 %, svarende til 2.191 millioner euro.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.