• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. november 2023 - Hyundai

Se prisen på ny Hyundai i20

Hyundai løfter sløret for priser på ny Hyundai i20.

Ny Hyundai i20 fås fra 169.995 kr. Ny Hyundai i20 fås fra 169.995 kr.

Hyundai

I slutningen af november forventer Hyundai at introducere den nye, opgraderede i20, men allerede nu er de danske priser klar, og der er åbnet for bestilling. Den nye i20 er selv i standardudgaven spækket med en masse innovativt udstyr og de nyeste sikkerhedssystemer. Det hele pakket ind i et smart, nyt design. Priserne starter fra 169.995 kr. 

Den populære Hyundai i20 har fået et facelift og kommer nu i et endnu skarpere design og med nye teknologier og farver. Og ved slutningen af måneden kan den opleves hos landets Hyundai-forhandlere, fortæller Annegrethe Skovby, der er pressechef i Hyundai Danmark. 

”Hyundai i20 har længe været en favorit blandt danske familier, som sætter pris på skarpt design, sikkerhed i topklasse og masser af bekvemmelighed. Med den nye i20 vil man opleve små fornyelser, idet det har været vigtigt at bevare mange af i20’ens oprindelige karakteristika, som allerede fungerer supergodt,” siger Annegrethe Skovby.

Hyundai i20 er større end sin prisvindende lillebror, Hyundai i10, og byder på mere plads og motorkraft. Og så egner den sig godt til familien med små såvel som større børn, hvor også der skal være plads til alt lige fra klapvogne, sportsudstyr og indkøb. 
To forskellige motorer - tre udstyrsvarianter

Hyundai åbner for salget af den nye i20, og tilbyder tre veludstyrede varianter: Pure, Essential og Advanced. 

Fælles for udstyrsvarianterne Essential og Advanced er, at de tilbydes i to forskellige motorer. En 1.2 benzinmotor med 84 hk og en 5-trins manuel gearkasse samt en 1.0 turbobenzinmotor med 100 hk, hvor der kan vælges mellem en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DCT-automatgearkasse. Pure-versionen fås med en 1.2 benzinmotor med 84 hk. 

Priserne begynder ved 169.995 kr. for i20 Pure, der bl.a. har 4,2” digital instrumentering, fartpilot, USB-oplader foran, automatisk nødbremse med cyklist og fodgængergenkendelse, eCall, automatisk skiltegenkendelse, træthedsregistrering og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion.

Vælger man Essential-varianten, som starter ved 179.995 kr., får man yderligere 8” touchskærm, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, Bluetooth med stemmeaktivering, bakkamera og sensor, DAB+ radio, el-sidespejle med varme, læderrat, sidespejle med integreret blinklys samt varme i rat og forsæder.
 
Advanced, som starter fra 199.995 kr., tilføjer bl.a. 10.25” digital instrumentering, 16” alufælge, klimaanlæg, indvendig LED-belysning både i for og bag, LED-kørelys, LED-forlygter med statisk kurvelys, USB-port både i for og bag.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.