• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2003 - Pressemeddelelse - Lexus

Fremtidens Lexus

Lexus viser nye konceptbiler på internationalt motorshow

Lexus-konceptbilen bliver udgangspunkt for designet på næste generation fra det japanske luksusmærke. Lexus-konceptbilen bliver udgangspunkt for designet på næste generation fra det japanske luksusmærke.

Pressemeddelelse - Lexus
L-FS står for Lexus Future Sedan og er én af to Lexus-konceptbiler, som Toyota Motor Corporation præsenterer i forbindelse med dette års Tokyo Motor Show.

Det nye Lexus-koncept viser en helt ny og spændende designlinje fra det roste luksusbilmærke, og den vil være udgangspunkt for mærkets næste generation af ultimative luksusbiler.

Status og brugervenlighed
Tidligere var luksusbiler som Lexus symbolet på social status, men bilejernes behov er under konstant forandring. For at imødekomme de ændrede behov har Lexus skabt et nyt designkoncept ved navn L-finesse.

L-finesse tager udgangspunkt i brugernes behov i højere grad end at udvikle et decideret livsstilsprodukt. Målet er derfor at udvikle en bil, som ultimativt imødekommer brugernes behov og ønsker i højere grad end at udvikle et produkt ud fra de mekaniske og elektroniske muligheder.

I alle faser, fra form til tegning, gør den nye designfilosofi sig gældende, og resultatet ses blandt andet i form af et smukt, dynamisk og elegant design.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.