• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. oktober 2003 - Pressemeddelelse - Semler Gruppen

Årets van 2004

Volkswagen Transporter kåret til Van of the Year 2004

Volkswagen Transporter sejrede i den mest velrenommerede europæiske varevognskonkurrence med kåringens hidtil højeste pointtal. Volkswagen Transporter sejrede i den mest velrenommerede europæiske varevognskonkurrence med kåringens hidtil højeste pointtal.

Pressemeddelelse - Semler Gruppen
Den nye Volkswagen Transporter blev valgt til "Van of the Year 2004." En 18 mand stor jury af redaktører og udgivere af førende fagtidsskrifter kronede sent om aftenen den 15. oktober den nye Volkswagen Transporter til bedste varevogn.

Det skete i forbindelse med åbningen af RAI-messen i Amsterdam. Den nye Volkswagen Transporter, der har været på markedet siden maj måned, blev tildelt sensationelle 115 ud af 126 mulige points. Og dermed fik den det hidtil højest tildelte pointtal i den europæiske varevognskonkurrences 12-årige historie.

Umulig sejr
Formanden for juryen, Pieter Wieman, begrundede det entydige resultat i sin tale: "Volkswagen Erhverv har gjort det umulige - den nye Transporter er i alle henseender bedre end sin i forvejen fremragende forgænger. Den nye Transporter er en kompromisløs varevogn med et stort varerum, stærke motorer og fremragende køreegenskaber.
Den magtfulde og sparsommelige nye fem-cylindrede pumpe-dyse-dieselmotor i forening med den ligeså nye seks-trins-gearkasse giver føreren en oplevelse af at sidde i en sportsvogn, og han er ikke til at få ud af vognen igen," roste juryen.

Køreegenskaberne er takket være forhjulstræk, kombineret med den særligt udviklede bagakselkonstruktion, helt på personbilsniveau. Desuden lytter Volkswagen Erhverv til brugerne af bilerne, og det fører til kloge, betjeningsvenlige løsninger og et godt sikkerhedsudstyr. En udsøgt ergonomi gør, ifølge juryen, arbejdspladsen i en Volkswagen Transporter til et godt sted at være.

Vindertype
"Den nye Volkswagen Transporter er en vindertype - nøjagtigt som sin forgænger," sagde Bernd Wiedemann, chef for Volkswagen Erhverv, ved prisoverrækkelsen i Amsterdam. Den foregående Transporter har i sin 13-årige modelperiode fået tildelt mere end 30 nationale og internationale udmærkelser - og har sågar en verdensrekord i Guiness Rekordbog.

Den nye Transporter, der bygges i Hannover og Poznan (Polen), har netop vundet den tyske varevognspris "Transporter 2003," og det engelske fagtidsskrift "What Van" valgte den nye Volkswagen Transporter til "Van of the Year 2003."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.