• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. september 2003 - Toyota

Satsning fra Toyota

Toyota vil sælge over 1,2 millioner biler i Europa i 2010

Toyota RAV4 har skaffet Toyota en førerposition på det europæiske marked for SUV'er. Toyota RAV4 har skaffet Toyota en førerposition på det europæiske marked for SUV'er.

Pressemeddelelse - Toyota
Toyota Europe (TMME) har netop offentliggjort, at man hæver selskabets salgsmål i Europa for indeværende år fra 790.000 til 800.000 biler.

Det vil betyde, at Toyota vil nå sin 2005-målsætning to år før planlagt og vil samtidigt kunne sætte salgsrekord for syvende år i træk i Europa. Toyota Europe bekræftede samtidigt sin nye, langsigtede målsætning om et årligt salg på 1,2 millioner biler i 2010.

Dr. Takis Athanasopoulos, Executive Vice President og COO i Toyota Europe, offentliggjorde den nye, langsigtede målsætning forud for Frankfurt Motor Show med ordene: "Med det salgsfundament, vi har opbygget i Europa, er tiden nu kommet, hvor vi ønsker at udfordre os selv med et nyt ambitiøst langsigtet salgsmål for Europa."

Sund vækst
Toyota har i år opnået en sund vækst på de fem største europæiske markeder i perioden fra januar til august.

Polen har specielt overrasket med en salgsfremgang på hele 48% til 24.059 biler, og Spanien med en salgsfremgang på 26% til 28.673 biler. Toyotas europæiske markedsandel steg i de første otte måneder af året fra 4,5% til 4,8%.

Salget af Toyota Corolla er steget 14% til 120.901 biler i perioden fra januar til august, mens salget af Toyota Avensis er steget med 18% til 70.745 biler. Salget af RAV4 steg 14% til 71.849 biler, og Toyota er dermed førende i det eftertragtede SUV-segment i Europa.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.