• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. august 2003 - Maserati

Ny Quattroporte

Maserati slår dørene op for ny luksussedan til september

Quattroporte; den italienske luksussedan får premiere til september. Quattroporte; den italienske luksussedan får premiere til september.

Af Jeppe Lykke Hansen
Maserati har afsløret de første officielle billeder af den længe ventede luksussedan, Quattroporte, der bliver det italienske prestigemærkes flagskib.

Navnet Quattroporte hentyder ikke til firehjulstræk, som man umiddelbart kunne forledes til at tro, men simpelthen til at modellen har fire døre; Quattro porte.

Lange rødder
Den nye model har rødder helt tilbage til 1963, hvor Maserati kom med sit første bud på en højtydende firedørs Quattroporte-model.

Det verdensberømte designerfirma Pininfarina står bag de smækre linjer, der omkredser den kraftige 400 hestes V8-motor samt den rummelige luksuskabine. Maserati lover, at det bliver muligt at tilpasse kabinen til alle tænkelige behov helt ned til den mindste detalje.

Premiere til september
Den nye Quattroporte er 5.052 millimeter lang, 1.895 millimeter bred og 1.438 millimeter høj. Akselafstanden er 3.064 millimeter.

Den får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt til september.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.