• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. januar 2003 - sportscartesting.com

Nissan Skyline

Ny coupe og sedan-model med 280 hestekræfter

Desværre bliver det ikke på danske plader, vi får fornøjelsen af den nye Nissan Skyline. Desværre bliver det ikke på danske plader, vi får fornøjelsen af den nye Nissan Skyline.

Af sportscartesting.com
DETTE ER DEN helt nye Nissan Skyline Coupe. Modeller med automatgear er netop sendt af sted til den ventende Nissan-verden. I begyndelsen af næste måned kommer de tilsvarende biler med manuelt gear.

Den nye Skyline, som altså ikke er den firehjulstrukne, Porsche- og Ferrari-dræber Skyline GTR, er hidtil blevet solgt i USA under navnet Infiniti G35 Sport Coupe. Men nu er den altså også her som en Nissan Skyline.

Samtidig med lanceringen af Skyline Coupe kommer den tilsvarende sedan på markedet.

Spændte muskler
Alle modellerne er monteret med den nye NEO-motor, der leverer stolte 280 hestekræfter og et drejningsmoment på 363 newtonmeter. Samtidig er selve momentkurven flad, hvilket er med til at sikre, at der er muskler parat, når speederen beder om det - uanset omdrejningstallet.

Coupe har en forholdsvis lang akselafstand, hvilket er med til først og fremmest at skabe god plads i kabinen. Kombineret med den store sporvidde sikrer det stabilitet i hurtige sving.

Foreløbig er der ikke planer om at lagerføre den nye model i Danmark.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.