• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. januar 2003 - sportscartesting.com

CLK ude i kulden

Ny åben Mercedes testes ved polarcirklen

Promotion-billede af den lukkede SLK. Den åbne kan ses på sportscartesting.com. Promotion-billede af den lukkede SLK. Den åbne kan ses på sportscartesting.com.

Af sportscartesting.com
MED KALECHEN NEDE og uden forklædning for første gang, kører Mercedes-teknikere testkørsel med den kommende firepersoners CLK Cabriolet i temperaturer omkring -20 grader i det nordlige Sverige - helt oppe ved den arktiske cirkel.

De seneste spionbilleder kan studeres nærmere på sportscartesting.com.

Premiere til marts
Den topløse Mercedes får officiel premiere på Geneve-showet i begyndelsen af marts og kan forventes i forretningerne til maj. Og den bliver i hvert fald ingen sællert så langt nord for Stockholm, som spionerne har fanget den.

Efter spion-billederne at dømme - og efter hvad spionerne har set med deres øjne - tror vi nu, at bilen kommer med en elektrisk betjent kaleche.

Vokseværk
Ligesom Coupe voksede nogle centimeter i alle retninger i forhold til forgængeren, vil CLK Cab gøre det samme. Det gælder især benpladsen bag, hvilket også kunne være tiltrængt. Desuden forventes det, at bagagerummet bliver lidt større.

Som CLK Coupe kommer Cabrio med luftaffjedring og 4-Matic firehjulstræk som mulighed. Brake-by-wire systemet fra den ny SL bliver endvidere standard på den ny CLK-serie. Også motor-udvalget bliver det samme som i CLK Coupe.

FAKTA
· Mercedes-Benz CLK Cabrio
· Firepersoners roadster
· Frontmotor, baghjulstræk eller firehjulstræk
· Premiere i Geneve, marts
· Til salg: Maj


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.