• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. november 2002 - sportscartesting.com

Ny Opel Corsa OPC

Turbo Corsa med 175 hestekræfter

Opel går efter den 180 hestes Fiesta ST180 med sin nye Corsa OPC. Opel går efter den 180 hestes Fiesta ST180 med sin nye Corsa OPC.

Af sportscartesting.com
OPEL ER PÅ jagt efter en bil, der ikke er præsenteret endnu, nemlig den 180 hestes udgave af Fiesta med navnet ST180. Derfor udstiller Opel denne Corsa på Essen Messen, der åbner i weekenden.

Opel Corsa OPC er navnet på en raket, der giver en ide af, hvordan en eventuel Corsa GSi Turbo i serieproduktion kunne se ud.

1,6 liters turbo
Under hjelmen finder vi det mest interessante ved den nye hot hatch: en helt ny 1,6 liters ECOTEC turbomotor med 175 hestekræfter og et max-moment på 210 newtonmeter. Det er lige nok til at klare de 100 kilometer i timen på syv sekunder og runde en topfart på 225 kilometer i timen.

Forestil dig lige at nedlægge en 325i op ad Kasselbakkerne i en Corsa.

Lækkert look
Dertil kommer en masse guf for udseendet. Først en 25 millimeter lavere undervogn, dernæst de typiske OPC-fælge, her i 17 tommer samt spoilere, skørter og det hele i hurtig Opelblå lak.

Kabinen har også fået en OPC-overhaling. Racersæder i Alcantara, seler i blå samt instrumenter fra Corsa SRi i mat krom.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.