• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. november 2002 - sportscartesting.com

6-serien i toptest

BMW's nye sekser testes intensivt i sunny California

Vi har stadigt ikke mulighed for at vise den nye 6-serie, så her er et billede af den gamle. De nye billeder kan ses på sportscartesting.com. Vi har stadigt ikke mulighed for at vise den nye 6-serie, så her er et billede af den gamle. De nye billeder kan ses på sportscartesting.com.

Af sportscartesting.com
SPIONER HAR NU AFSLØRET endnu mere om den kommende BMW 6-serie. Senest har spionerne set bilen på testarbejde i Californien. Her så de for første gang bilen med kalechen slået ned og havde desuden mulighed for at inspicere testbilen på en parkeringsplads.

Billederne og et computerfremstillet bud på bilens fremtidige udseende kan ses på sportscartesting.com.

Spionerne i Californien så to biler, en coupe og en cabriolet. Vi ved herefter, at de bliver to af de mest eftertragtede luksus-sportsbiler på denne klode.

Kort todørs femmer
Bilerne bygges på en kortere version af platformen fra den kommende 5-series sedan og får design, der er stærkt inspireret af showbilen Z9, der blev vist i Frankfurt i 1999.

Bagsmækken på den nye 6-serie minder ikke så lidt om den kontroversielle hæk på 7-serien, (hvis det ikke er et trick for at snyde spion-fotograferne), men ellers ser det ud til, at bilens overordnede linier udstråler både skønhed og muskler. Selv når bilen står stille.

Med den lange front, de dobbelte lygter og den typiske grill er bilen i klar familie med den nye roadster Z4.

Den hemmelige kabine
Under testen så spionerne, hvilke biler BMW selv sammenligner med. De holdt faktisk alle på samme parkerings-plads: Lexus SC430, Maserati Coupe og Mercedes-Benz SL såvel som Porsche Boxster og 911 samt BMW's egen Z4.

Det lykkedes endda spionerne at få billeder af testprototypens kabine. Her var anden generation iDrive, der gør det let og hurtigt for køreren at justere luft-affjedringen, automat-gearkassen, aircon, navigation etc.

V-ad motor sku' det være?
Effekten kommer fra en række af motorer inklusiv en 3,6 liters række og en 4,4 liters V, begge med Valvetronic. På luksustoppen står en 6,0 liters V12 med ukendt effekt, mens de hurtigste sportskørere vil gå efter en 550 hestes V10 M Sport Edition, der skal gå i flæsket på Mercedes SL55 og andre tilsvarende muskel-sportsvogne.

Begge forventes at få premiere i løbet af 2003. Priserne er mest gætværk endnu, men regn med en startpris på mindst 1,6 millioner kroner.

FAKTA
· Kommende BMW 6-serie coupe og cabrio
· 3,0 liters sekscylindret række, 231 hestekræfter
· 3,6 liters sekscylindret række, 272 hestekræfter
· 4,5 liters V8, 333 hestekræfter
· 5,5 liters V10, 500 hestekræfter
· 6,0 liters V12, hestekræfter ukendt
· Premiere: I løbet af 2003
· Pris: Fra mindst 1,6 millioner kroner


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.