• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. november 2002 - sportscartesting.com

Italiensk power-sedan

Ny Maserati Quattro Porte bliver stor som en S-klasse

Spionbillederne af den kommende supersedan kan ses på sportscartesting.com. Spionbillederne af den kommende supersedan kan ses på sportscartesting.com.

Af sportscartesting.com
DE FØRSTE spionbilleder af den kommende tophemmelige Maserati Quattro Porte er begyndt at dukke op på nettet. Supersedan'en vil antagelig være klar til præsentation på næste års biludstilling i Frankfurt, og vil formentlig få andet navn ved samme lejlighed.

Nyheden kommer bragende med et helt nyt design i forhold til dens forgænger, men seneste rygter vil vide, at den dog ikke bliver helt som antydet på den 1:10-model, som Maserati viste på det specielle Alfa Romeo (og familie) show i Tokyo i maj i år.

Stor S-klasse
Men sikkert er det, at bilen bliver stor, ja, kæmpe. Rygter taler om en samlet længde på fem meter og ti, hvilket er det samme som en Mercedes S-klasse.

Bilen bliver noget af et chok for de tyske konkurrenter, nemlig BMW´s 7-serie og S-klassen fra Mercedes.

Kæmpe karrosse, udfordrende design fra Pininfarina, V8 i rigelige mængder og topfart tæt på 300. Kabinen vil kunne spille op til det udvendige design med læder, træ, alcantara og alt det seneste i audio, navigation og telematik.

Manuel gear
Selv om USA er den kommende Maseratis største marked, er der ingen planer om at lancere bilen med automatgear som supplement til den manuelle gearkasse fra Cambiocorsa.

Og motoren: Den 4,2-liters Maserati V8 med 385 hestekræfter, den vil dog blive specielt tilpasset den kommende model med mere moment ved færre omdrejninger.

Selv om både konkurrenter fra Ferrari og tyske rivaler har V12´ere, er der, ifølge rygterne, ingen planer om at lancere Maseratien med V12.

FAKTA
· 5,10 meter lang - længere end Mercedes S-klasse
· 4,2-liters V8 med 385 hestekræfter
· Ingen planer om V12
· Debut: Frankfurt Motor Show 2003


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.