• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. november 2002 - sportscartesting.com

Ford Festlig

Frisk Ford Fiesta ST udrustes med 180 hestekræfter

Den kommende Ford Fiesta ST får formentlig 30 heste mere end først antaget. Den kommende Ford Fiesta ST får formentlig 30 heste mere end først antaget.

Af sportscartesting.com
DEN KOMMENDE SÆRDELES friske Ford Fiesta ST får 180 hestekræfter.

Indtil i dag har rygterne talt om en 150 hestes Fiesta ST150. Men da koncept-bilen Ford Fiesta Rallye Concept blev vist på den engelske internationale biludstilling i Birmingham tog rygterne fart.

180 hestes fiesta
Vores gæt er nu, at den kommende Fiesta ST får en toliters motor. Og dermed ikke en 1,6'er, som Rallye Concept har, fordi den skal passe til FIA's internationale Super 1600 rally-klasse.

Vores gæt er videre, at den toliters Fiesta-motor baseres på den nye aluminiums-motor (Duratec) og ikke på støbejernsmotoren Zetec, som vi kender fra for eksempel Fiesta ST170. Altså en mere moderne letvægts-, højrotationsmotor. Og effekten: Vi siger 180 hestekræfter.

Velkommen Fiesta ST180 med designhilsener fra Rallye Concept. Den bliver god på Knutten....

PS.: Fiesta har i øvrigt lige vundet prisen Das Goldene Lenkrad (Det gyldne rat) - en pris udskrevet af den tyske avis Bild am Sonntag.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.