• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. oktober 2002 - sportscartesting.com

Forløber for super-Ford

Ford Fiesta Rally-model lover godt for kommende gadebil

Ford Rallye Concept er baseret på Fiesta og, ifølge insidere, en forløber for en gadebil. Ford Rallye Concept er baseret på Fiesta og, ifølge insidere, en forløber for en gadebil.

Af sportscartesting.com
BOMBERNE NÆRMEST EKSPLODERER på biludstillingen i Birmingham, the British International Motor Show 2002.

Først og fremmest den sexede Ford Fiesta Rallye Concept bil, der peger direkte på den kommende Fiesta ST150 gadebil. Dernæst Lotus Elise 49 i Graham Golf Leaf farver fra 70'erne. Endvidere Aston Martin DB7 i ny GT-udgave, Invicta S1 løbe-meget-stærkt-bil og mange flere.

Godt nyt fra Ford-fronten
En af de bedste nyheder er Ford Rallye Concept baseret på Fiesta.

Den er skabt som et projekt af europæiske Ford-designere og teknikere, der har arbejdet sammen med Ford Rallyesport og har været meget hemmelig indtil nu. Martin Leach, præsident for Ford Europa afslører nyheden.

200 kraftige heste
Under karrossen lurer en 1,6-liters Duratec 16V-motor med aluminiumtop, blok og sump. Det er meningen, at den skal yde 200 hestekræfter og have Hewland sekstrins sekventiel gearkasse, close ratio og forhjulstræk.

Den grå Fiesta i Birmingham er bestemt en rallybil, men hvad der for alvor gør den interessant er det faktum, at den, ifølge insidere, er en forløber for den kommende Fiesta ST150 gadebil.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.