• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. oktober 2002 - sportscartesting.com

Firedørs super-Golf

Hemmelig firedørs VW Golf R32 afsløret af spionfotografer

Den firedørs R32 kommer blandt andet til at dele det imponerende luftindtag med den todørs version, som ses her på billedet. Den firedørs R32 kommer blandt andet til at dele det imponerende luftindtag med den todørs version, som ses her på billedet.

Af sportscartesting.com
DER ER SAT en VW V6 4motion på bagsmækken for at snyde spion-fotograferne. Men nye spionbilleder viser i realiteten den kommende firedørs udgave af den mest kraftfulde VW Golf nogen sinde, nemlig R32.

De nye spionbilleder kan ses hos sportscartesting.com

Hemmeligheden afsløret
VW har hidtil benægtet, at denne variant skulle være på vej, men nu er det bevist; den kommer. Og måske endda noget før end først beregnet, måske allerede til Essen Motor Show i begyndelsen af december - eller i hvert fald til næste års internationale udstilling i Geneve.

Der er ikke meget forskel på den firedørs og den todørs udgave af R32: Samme fælge, samme luftindtag og -scoops, samme skørter hele vejen rundt - men vigtigst af alt: Samme motor, nemlig den 3,2-liters VR6 med 241 hestekræfter.

Som den todørs udgave springer den firedørs fra 0 til 100 kilometer i timen på 6,6 sekunder og når topfarten lige under de magiske 250 kilometer i timen.

FAKTA:
· VW Golf R32 firedørs
· Officiel lancering på Essen Motor Show (december i år) eller på Den Internationale Biludstilling, Geneve (marts 2003).
· Firedørs hatch, 4x4
· 3,2-liters VR6, 241 hestekræfter
· 0-100 kilometer i timen: 6,6 sekunder, 250 kilometer i timen


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.