• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. september 2002 - sportscartesting.com

Celica 2003

Toyota giver Celica mere saft og kraft under skærmene

Den kommende Toyota Celica-model har fået et mildt facelift. Den kommende Toyota Celica-model har fået et mildt facelift.

Af sportscartesting.com
PÅ DEN KOMMENDE biludstilling i Paris fra 28. september til 13. oktober lancerer Toyota både en ny MR2 (se tidligere nyhed) og denne her fornyede Celica.

Hvad du kan se: Celica 2003 har fået et mildt facelift. Ny grill og skarpere kanter omkring tågelygterne. Baglygter er også ændret en anelse. Kabinen er frisket op med nye farver.

Saft under skærmene
Hvad du ikke kan se: Den nye saft finder du for alvor under skærmene. Der er større bremser og ændrede støddæmpere både for og bag. Og T-Sport kommer med VSC (Vehicle Stability Control, altså en type ESP), og TRC (TRaction Control, der er et anti-spin-system) og endelig BA (Brake Assist, eller Bremse Assistent, som vi siger på dansk).

Tilsvarende nyheder som på MR2 i ny version.

Samme motorer
Og endelig - der er ikke foretaget ændringer på maskinerne under hjelmen, hverken på den 1,8-liters normal-Celica med 143 hestekræfter eller den hurtigt roterende 1,8 T-Sport med 192 hestekræfter.

Sportrscartesting.com ærgrer sig over, at det ikke lige blev lidt mere saft og kraft i 1,8 normal - T-Sport mangler ikke en tøddel.

Endnu ingen meldinger om danske priser.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.