• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. august 2000 - Mercedes-Benz

Mercedes-Benz giver ny C-klasse maksimal produktionskapacitet

Mercedes-Benz har halveret opstartsperioden i forhold til C-klassens forgænger og opnået den stejleste stigning i produktionskurven i historien for Mercedes-Benz personvogne.

Den nye C-klasse med de karakteristiske sammenvoksede forlygter Den nye C-klasse med de karakteristiske sammenvoksede forlygter

Siden produktionen af den ny C-klasse blev indledt i marts i år, har fabrikken i Sindelfingen færdigmonteret mere end 43.000 biler i C-klassen. I det første produktionsår forventes den totale produktion at blive på cirka 160.000 biler, heraf 90.000 på fabrikken i Sindelfingen og 70.000 på fabrikken i Bremen. Den korte opstartsperiode betyder, at DaimlerChrysler indfrier den store markedsefterspørgsel hurtigere en forventet og forkorter kundernes ventetid.

I forbindelse med produktionen af den ny C-klasse investerede DaimlerChrysler omkring 280 millioner euro i fabrikken i Sindelfingen omfattende blandt andet en ny produktionshal specielt for den ny C-klasse. Produktionsstarten på den ny C-klasse var ligeledes startskuddet til det ny Mercedes-Benz produktionssystem (MPS). MPS muliggør en øget effektivisering både med hensyn til kvalitet og produktivitet. Systemet indføres successivt på alle de fabrikker, hvor der monterer Mercedes-Benz personbiler.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.