• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. august 2002 - sportscartesting.com

Ny Cadillac

Cadillac XLR med mere end 300 heste kan leveres fra 2003

Amerikansk fuldblodssportsvogn med V8-motor (naturligvis) og mere end 300 heste. Amerikansk fuldblodssportsvogn med V8-motor (naturligvis) og mere end 300 heste.

Af sportscartesting.com
ALLEREDE DETTE EFTERÅR kan foreløbig 99 lykkelige sportsvogns-entusiaster få deres juleønske opfyldt - de kan glæde sig over at være ejer at den ny Cadillac XLR supersportsvogn. Bilen, vi har beundret på udstillinger som koncept-bil, er nu en realitet.

Allerede september sidste år oplyste GM, at denne koncept-bil med navnet Evoq, ville gå i produktion sidste i 2003. Men den er her altså allerede.

Forsinket julegave
Men, men - hvis netop du skulle være en af de heldige 99, der har fået tag i en XLR, kan du ikke mase den ind under juletræet i år - heller ikke det på rådhuspladsen - for bilerne kan først leveres næste år.

Vi kan glæde os til en to-personers luksus-roadster med en 4,6-liters Northstar V8-motor og mellem 300 og 350 hestekræfter. En smart detalje er folde-taget, som hos Mercedes kan ståltaget foldes ned i bagagerummet - det tager kun cirka 30 sekunder.

FAKTA:
· Cadillac XLR en realitet
· De første special-modeller sælges dette efterår
· Egentlig produktion fra næste år
· 4,6-liters V8 Northstar motor
· 300 - 350 hestekræfter
· Pris: Cirka 1,9 million kroner på danske plader


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.