• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. august 2002 - sportscartesting.com

BMW 6-serie testes

Den nye 6-serie fanget på testbanen af spionfotografer

Billedet her er BMW 6-serie, som den så ud i sin tid, indtil modellen udgik sidst i 80'erne. Hvordan den kommende ser ud, kan du få et indtryk af på spionbillederne på sportscartesting.com. Billedet her er BMW 6-serie, som den så ud i sin tid, indtil modellen udgik sidst i 80'erne. Hvordan den kommende ser ud, kan du få et indtryk af på spionbillederne på sportscartesting.com.

Af sportscartesting.com
SPIONERNE LANGS DEN tyske testbane på det nærmeste faldt ned fra træerne for et par dage siden - de havde fanget den kommende BMW 6-serie med spion-kamera. (Billederne er ophavretsmæssigt beskyttet, men kan ses på sportscartesting.com).

BMW selv fortæller absolut intet om den kommende sportsvogn, men vi ved en hel del. For det første kunne spionerne høre, at bil-prototypen kører med V8-motor. Men vi ved, at den også er planlagt med seks-cylindret række. Ydermere er vi sikre på, at M6 (og M5) kommer med en V10-motor.

Ydermere kan vi se, at bilen er stor og tyng. Den måde, bilen opfører sig på bekræfter det - stor og tung. Og vi noterer, at den kører med en eller anden form for ESP - det er tydeligt, at den ikke skrider som en "fri" bil uden nogen form for elektronik i undervognen.

FAKTA
· Kommende BMW 6-serie
· 2 + 2 coupe
· 3,0 liter seks-cylindret rækkemotor med 231 hestekræfter
· 3,6 liter seks-cylindret rækkemotor med 272 hestekræfter
· 4,5 liter otte-cylindret V-motor med 333 hestekræfter
· 5,5 liter ti-cylindret V-motor med 500 hestekræfter


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.