• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. juli 2002 - www.sportscartesting.com

Cool kvartmillion-roadster

Overraskende lav pris på den spanske roadster Seat Tango

Seat Tango er klar til salg inden for det næste halvanden års tid. Seat Tango er klar til salg inden for det næste halvanden års tid.

Af sportscartesting.com
DEN ER COOL, den 180 hestes Seat Tango, der er klar til salg inden for de kommende 18 måneder - til en overraskende lav pris under 250.000 kroner.

Den ny chef for VW Group med Audi, Seat og Lamborghini i et spor og Skoda, VW, Bentley og Bugatti i et andet, tyskeren Bernd Pischetsrieder forklarer i et interview med den engelske ugeavis, Autocar:

"I løbet af halvandet år har vi et komplet program af sportsvogne i VW Group i prisviften fra 10.000 til 200.000 Euro (250.000 til 4,5 millioner kroner på danske plader) med den nye Lamborghini Murcielago som toppen."

Mellem linjerne
Vi kan ikke sige med absolut sikkerhed, men mellem linierne siger den ny chef, at kvartmillion-roadsteren er Seat Tango - en lille forhjulstrukken roadster med 1,8 liters firecylinder turbo-motor (fra for eksempel Audi TT, Skoda RS og den nye Toledo 20VT).

Insidere i koncernen er overraskede og imponerede af Pischetsrieders forfriskende ærlighed - "Vi vil ganske enkelt vælte roadster-markedet, hvis prisen kan holdes dernede!" siger de.

FAKTA:
· I forretningerne i slutningen af 2003
· Pris: 250.000 kroner.*
· Forhjulstrukken roadster
· 1,8 liters turbo
· 7 sekunder, 235 kilometer i timen
*) antydet af Bernd Pischetsrieder


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.