• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juli 2002 - Land Rover

Hæder til Range Rover

Den nye Range Rover udnævnt til bedste offroader

Den nye Range Rover er kåret som bedste firehjulstrækker af engelske Auto Express. Og nej, bilen på billedet er ikke ved at falde bagover, men ved at kravle op af et hul. Den nye Range Rover er kåret som bedste firehjulstrækker af engelske Auto Express. Og nej, bilen på billedet er ikke ved at falde bagover, men ved at kravle op af et hul.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den nye Range Rover fra Land Rover er netop blevet udnævnt til bedste 4X4 offroader af det engelske bilmagasin Auto Express.

I begrundelsen for udnævnelsen angives den nye Range Rovers kompromisløse køreegenskaber på almindelig vej såvel som ude i terrænet.

Raffinement defineret
"Den definerer ordet raffinement med en kombination af sofistikeret kørsel på vejen og fremragende egenskaber offroad," skriver bladet blandt andet.

Auto Express fremhæver den nye Range Rover interiør, mens markedets andre firehjulstrækkere fik denne salut med på vejen. "Hvor Range Rovers konkurrenter pakker bilerne med falsk træ og læder for at skabe en luksus-følelse, kommer følelsen helt af sig selv i den nye Range Rover."

Tre udgaver på 30 år
Den nye Range Rover er kun tredje udgave i bilens 30-årige historie.

Den fås med enten en 4,4 liters benzin V8'er med 282 hestekræfter eller en 3,0 liters dieselmotor.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.