• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. september 2000 - Mazda

2½ gange rundt om jorden uden brok

Mazda lever endnu op til sit slogan om at have biler uden brok. I hvert fald hvis man skal tro de to tyske bilmagasiner "Auto Motor und Sport" og "Auto Bild".

Denne Mazda 626 er nok i noget bedre stand end de to, som netop har kørt 100.000 kilometer Denne Mazda 626 er nok i noget bedre stand end de to, som netop har kørt 100.000 kilometer

De to tyske bilmagasiner er netop vendt hjem fra en 100.000 km lang testtur - hvilket svarer til en køretur 2½ gange rundt om jorden. Efter turen fik bilerne et grundigt eftersyn, og Mazda fik bekræftet sit fejlfri ry af begge bilmagasiner.

Mazda holder i den anledning Testdage i weekenden d. 16.-17. september kl. 11-16.

Her er der mulighed for at teste sin stedsans med Blaupunkts nye navigationsanlæg, der altid fortæller bilens præcise position og kan både finde vej herhjemme og i udlandet. Der er også mulighed for at teste special-modellerne, Mazda 626 Style 1,8, Mazda 323 Style eller den sporty 323 F 1,8 SLX.

Efter testkørslen vil der være mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde et Blaupunkt navigationsanlæg.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.