• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juli 2002 - Volkswagen

VW vil også være med

Minibusser fra VW stilles til rådighed for EU-formandskabet

Volkswagens minibusser skal transportere ministre og delegerede til møder og konferencer, mens Danmark har formandskabet for EU. Volkswagens minibusser skal transportere ministre og delegerede til møder og konferencer, mens Danmark har formandskabet for EU.

Af Jeppe Lykke Hansen
Volkswagen Koncernen satser på fuld publicity under det danske EU-formandskab.

Sidst var det Audi, der stillede 120 Audi A8'ere til rådighed og nu stilles også 100 Volkswagen Caraveller til fri afbenyttelse for embedsmænd, der kan nøjes med at blive befordret lidt mindre standsmæssigt end i en A8.

Folkevogn og jakkesæt
Bilerne indregistreres på danske nummerplader, og alle biler er sølvfarvede. Så der er sikkert en af sponsorbilerne, hvis du spotter en stor grå folkevognsbus fyldt med jakkesæt og attachemapper i Københavns gader og stæder i det næste halve år.

Alle 100 Caraveller er udstyret med navigationsudstyr. Der bliver primært tale om TDi-modeller med 102 eller 150 hestekræfter, men Volkswagen smider også et par Caravelle Business 2,8 V6 med 204 heste oven i hatten.

Skandinavisk deal
Der er, som med A8'erne, Skandinavisk Motor Co. A/S, der har indgået aftalen med Finansministeriet.

Caravellerne stilles vederlagsfrit til disposition, men Finansministeriet må selv afholde udgifterne til drift og chauffører.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.