• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. juni 2002 - Lexus

Futuristisk Lexus

Lexus får rolle i fremtidsfilm af instruktøren Steven Spielberg

Lexus' bud på en sportsvogn anno 2054. Lexus' bud på en sportsvogn anno 2054.

Af Jeppe Lykke Hansen
Et par af årets mindst realistiske konceptbiler er netop blevet offentliggjort af Lexus. Bilerne er ene og alene udviklet til at være med i ny science fiction-film af Steven Spielberg.

Bilerne er henholdsvis en aggressiv rød lille sportsvogn specielt skræddersyet til Tom Cruise og en magnetdreven persontransporter, der tager sig af bytrafikken i 2054.

Filmisk design
Bilerne er udviklet på Lexus' amerikanske designstudie, hvor konceptkunstneren Harald Belker stod for den kreative ledelse. Belker står også bag film-design til film som Batman og Robin, Inspektor Gadget og Armageddon.

Designet har taget udgangspunkt i en række overvejelse omkring fremtidens transport, der er mundet ud i tanken om et ulykkesfrit computerstyret transportsystem baseret på magnetisme.

Minority Report
Filmen "Minority Report" er baseret på en roman af Phillip K. Dick, der også står bag romanforlægget til filmen "Blade Runner."

I hovedrollerne findes ud over Tom Cruise også Max Von Sydow og Colin Farrell.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.