• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. juni 2002 - Porsche

Ny Porsche Boxster

Porsche sætter præstationerne op og forbruget ned

Luftindtagene er vokset og frontspoileren er blevet mere markant på de nye Boxster-modeller. Luftindtagene er vokset og frontspoileren er blevet mere markant på de nye Boxster-modeller.

Af Jeppe Lykke Hansen
De populære Boxster-modeller har fået en overhaling af Porsches teknikere og designere, som har givet bilerne mere dynamik i både udseende og køreegenskaber.

Den nye Porsche Boxster og Boxster S forventes til Danmark september i år med en prisstigning på tre til fem procent i forhold til de nuværende modeller.

Hestene op
Det er lykkedes for teknikerne at få ydelserne i vejret og samtidigt få brændstofforbruget ned.

Den 2,7 liters motor fra den "almindelige" Boxster yder nu 228 hestekræfter, mens den 3,2 liters fra S-modellen er kommet op på 260, hvilket hos begge biler er otte heste mere end hidtil. De maksimale drejningsmomenter er på 260 og 310 newtonmeter.

Forbruget ned
Accelerationen er også forbedret for begge modellers vedkommende. Boxster skyder fra 0 til 100 kilometer i timen på 6,4 sekunder, mens Boxster S snupper samme tur på 5,7.

Alligevel har det været muligt at forbedre brændstoføkonomien. Ikke at det er superøkonomisk, men forbedringen på cirka to procent betyder, at Boxster og Boxster S fremover kører henholdsvis 10,3 og 9,5 kilometer literen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.