• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. september 2000 - Mercedes-Benz

Mercedes til Brasilien

Mercedes-Benz C-klasse skal laves i Brasilien fra 2001

Ud og C- i Brasilien Ud og C- i Brasilien

Mercedes-Benz C-klasse skal produceres i Brasilien fra 2001. Fabrikken i Brasilien skal montere C 240 og C320 i udstyrsvarianterne 'Elegance' og 'Avantgarde' ud fra en såkaldt Completely-Knocked-Down-basis.

Alle enkeltdele importeres fra Tyskland og monteres lokalt. Næste år produceres 7.000 biler udelukkende til eksport. Dette antal forventes successivt at blive udbygget til en årskapacitet på 10.000 enheder.

Slutmontagen af de to C-klasse modeller i Brasilien forventes at skabe yderligere cirka 300 arbejdspladser på fabrikken.

Mercedes-Benz fabrikken i Juiz de Fora blev indviet i april 1999 og beskæftiger i øjeblikket 1.220 medarbejdere. På den teknologisk højt moderne fabrik bygges A160 og A190 modellerne. Den årlige produktion heraf er på 20.000 enheder. Med denne beslutning øger koncernen investeringerne med 20 millioner US dollars i fabrikken, hvor også A-klassen produceres.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.