• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. juni 2002 - Hummer

Baby-hummer

GM går efter BMW's X5'er med ny, mindre Hummer

En Hummer i rette omgivelser. En Hummer i rette omgivelser.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den amerikanske monster-SUV Hummer vil snart kunne fås i tre forskellige modelrækker H1, H2 og H3, hvor sidstnævnte bliver en "lille" model på størrelse med BMW X5.

Det skriver Amerikanske The Car Connection, der har talt med Hummers administrerende direktør Mike DiGiovanni.

1, 2, 3 og ...
Indtil videre er det kun den oprindelige Hummer H1, der er på markedet, men H2'eren er lige på trapperne og med militær præcision sættes altså med stor sandsynlighed også ind på tredje flanke.

Hummer H3 forventes at blive endeligt godkendt sidst på året, og ifølge Mike DiGiovanni er det 95 procent sikkert, at modellen vedtages.

Muskelbil til muskelmand
Hummer, der oprindeligt udelukkende var et militær-køretøj, opnåede en enorm popularitet, da filmstjernen Arnold Schwarzenegger købte en til privat brug efter at have set dem i Tv-indslag under Golf-krigen.

Arnold Schwarzenegger har siden købt et par stykker og for øvrigt kørt sin egen hund over i en af dem. Men det er en ganske anden historie.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.