• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. september 2000 - Toyota

Testsyn hos Toyota

Alle Toyota-forhandlerne i Danmark tilbyder i weekenden den 16. og 17. september at udarbejde en komplet testsynsrapport inden bilen skal møde til syn hos Statens Bilinspektion.

For 99 kroner kan man slippe for selv at klodse bilen op hjemme i carporten For 99 kroner kan man slippe for selv at klodse bilen op hjemme i carporten

En af Toyotas teknikere gennemgår bilen herunder alle vitale punkter som bliver kontrolleret i forbindelse med et besøg i en af statens bilsynshaller. Skulle der være forhold som ikke er i orden udarbejdes på stedet et fast tilbud på en eventuel reparation.

Testsynet koster 99 kroner og udover den sparede tid ved eventuelt at skulle til syn med bilen flere gange undgår man ligeledes ærgerlige omkostninger til ekstra gebyrer.

Er man forhindret i at møde op den pågældende weekend kan der træffes aftale om en alternativ dag, og ender det med at der er større eller mindre ting der skal udbedres på bilen, refunderer Toyota-forhandleren testsynsgebyret.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.