• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. september 2000 - Toyota

Henrik Lundgaard tæt på Europamesterskabet

Efter en suveræn indsats og en overraskende sejr i det græske Elpa Halkidiki Rally fører Henrik Lundgaard og medkører Jens Christian Anker fra Toyota Castrol Rally Team DK nu overbevisende kampen om årets europamesterskab i rally.

Endnu engang overraskede den danske rallykører Henrik Lundgaard alt og alle og kørte en suveræn sejr hjem i det græske Elpa Halkidiki Rally Endnu engang overraskede den danske rallykører Henrik Lundgaard alt og alle og kørte en suveræn sejr hjem i det græske Elpa Halkidiki Rally

Titlen kan med det fornødne held sikres allerede i det kommende løb i Tyrkiet som køres i weekenden den 15. til 17. september.

"Efter løbet i Grækenland har vi meget svært ved at være andet end optimister. Vi kom til Grækenland uden den store erfaring i kørsel på løst underlag. Da vi allerede efter 2. hastighedsprøve havde etableret et forspring til nummer to på næsten halvandet minut, vidste jeg at vi havde en god chance for at vinde løbet og få vigtige point med hjem," udtalte en lykkelig Henrik Lundgaard efter sejren i Grækenland.

Rally of Tyrkey som er teamets næste opgave køres i modsætning til det græske løb på asfalt. Henrik Lundgaards nærmeste rival til titlen - den belgiske fabrikskører Bruno Thiry - kommer ligeledes til start i løbet, og det er uden for enhver tvivl at belgieren vil gøre alt hvad der er muligt for at fravriste point fra den hurtige dansker som kører i en Toyota Corolla WRC.

Rally of Tyrkey starter fredag den 15. september kl. 14:00 dansk tid. Løbet slutter søndag den 17. september kl. 14:42 og på dette tidspunkt har kørerne tilbagelagt 282 kilometer specialprøver fordelt på i alt 28 specialprøver. Den samlede længde af løbet inklusive transport mellem prøverne er på i alt 928 kilometer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.