• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. maj 2002 - Maserati

Sports-sedan fra Maserati

Ny Maserati Quattroporte får premiere om halvandet år

Et godt eksempel på at sedaner ikke behøver at være støvede blød-hat-biler. Et godt eksempel på at sedaner ikke behøver at være støvede blød-hat-biler.

Af Jeppe Lykke Hansen
Maserati har netop frigivet lanceringsplanerne for den kommende Quattroporte-model, der tidligere har været omtalt på Bilpriser.dk.

Den nye super-sedan får sin debut på den internationale biludstilling i Frankfurt i september 2003, hvorefter den firedørs sportsvogn sendes på markedet i månederne derefter.

Skrivebordsbil
Indtil videre eksisterer modellen dog kun på skrivebordsniveau, og de foreløbige tegninger af bilen tyder da også på, at bilen skal ommodelleres en del i udviklingsafdelingen for at komme i produktionsklar form.

"Disse tegninger antyder den slående skønhed ved den nye Quattroporte, som skal bringe Maserati ud til en bredere kundekreds," udtaler Phillip Mills fra Maserati i en pressemeddelelse om den kommende model.

For nyligt blev en foreløbig Quattroporte-model lavet i ler fremvist på Artedinamica-udstillingen på Tokyo Museum of Contemporary Art.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.