• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. maj 2002 - Morgan

Morgans Le Mans-hyldest

Morgan fejrer tilbagevenden til racerbanerne med specialmodel

Special-modellen af Morgan Plus 8 produceret for at hædre den Le Mans-vindende Morgan fra 1962. Special-modellen af Morgan Plus 8 produceret for at hædre den Le Mans-vindende Morgan fra 1962.

Af Jeppe Lykke Hansen
Engelske Morgan, der står bag nogle af de mest klassisk udseende sportsvogne på markedet i dag, lancerer nu en særlig serie under navnet Le Mans '62.

Den limiterede serie er bygget for at fejre Morgans tilbagevenden til racerbanerne og skal hylde den Morgan, der sidst for alvor vandt hæder på de internationale racerbaner ved at vinde Le Mans i 1962.

Kun 80 Le Mans '62-modeller
Limiteret skal i denne forbindelse forstås helt bogstaveligt. Morgan frigiver 80 individuelt nummererede Le Mans '62-modeller, hverken mere eller mindre.

Halvdelen af specialmodellerne bliver baseret på Morgan Plus 8, og de resterende 40 baseres på Morgan 4/4.

Moderne Morgan forbigås
Den "moderne" Morgan Aero 8 udelades respektfuldt i denne omgang.

Morgan, der altid har været berygtet for sine lange leveringstider, garanterer, at ventetiden på en af de nye specialmodeller ikke vil overstige halvandet år.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.