• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. maj 2002 - Chrysler

Velgørende hot rod

Chryslers sidste Prowler doneres til velgørenhedsauktion

Diskret er den ikke, men amerikanerne tog den til sig. Nu er det slut, den sidste Prowler doneres til velgørenhed. Diskret er den ikke, men amerikanerne tog den til sig. Nu er det slut, den sidste Prowler doneres til velgørenhed.

Af Jeppe Lykke Hansen
Chrysler kysser den fantastiske retro-hot rod Prowler farvel med en velgørenhedsauktion til fordel for den amerikanske forening for sclerose-ramte.

På auktionen sælges den sidste Prowler, der produceres sammen med masser af Prowler-lir som originale signerede designskitser med mere.

Strømførende blå
Den serieproducerede Prowler-model er tænkt som en hyldest til de klassiske far-søn garage-projekter, vi andre mest kender fra amerikanske film og serier.

Velgørenheds-Prowler'en sælges i en helt speciel blå high-voltage-farve, som adskiller den fra de andre 11.000 Prowler'ere, som det lykkedes for Chrysler at få afsat i modellens levetid.

253 heste
Chrysler Prowler er udrustet med en 3,5 liters motor med 24 ventiler ydende 253 hestekræfter.

Chrysler har tidligere oplyst, at 90 procent af alle Prowler-købere er mænd.

Manhattan-auktion
Den sidste velgørende Prowler sælges via Christie's auktionshus på Manhattan den 18. maj.

Chrysler Prowler-modellen efterfølges af den kommende Chrysler Crossfire, der efter alt at dømme bliver endog endnu mere opsigtsvækkende.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.