• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. maj 2002 - Ford

Fiesta fremrykkes

Den nye Ford Fiesta kommer til Danmark allerede næste måned

Den nye Fiesta markerer Fords satsning på markedet for mindre biler. Den nye Fiesta markerer Fords satsning på markedet for mindre biler.

Af Jeppe Lykke Hansen
Ford er kommet så godt fra start med sit nye produktionsanlæg i Køln, at den nye Ford Fiesta kan introduceres allerede i juni, hvilket er tre måneder tidligere end planlagt.

Premieredatoen hos de danske forhandlere er sat til den 8. juni.

Glad direktør
"Vi er utroligt glade for at kunne præsentere Fiesta for offentligheden nu. Vi er overbeviste om, at den bliver en stærk spiller på markedet for mindre biler. En del af markedet som er så vigtig i netop Danmark med vores høje afgifter," siger administrerende direktør for Ford Motor Company A/S, Kenneth Jørgensen.

Højere pris
Priserne for den nye Fiesta bliver højere end for den gamle model, men bilen er også både forbedret og vokset betydeligt.

Prisstigningen er desuden en del af tilnærmelsen til det europæiske fællesniveau, der finder sted hos alle bilmærker for øjeblikket, og som slår ekstra hårdt i Danmark på grund af afgiftsniveauet.

Ford Fiesta fås i tre udstyrsvarianter: Ambiente, Trend og luksusversionen Ghia, hvor priserne starter ved henholdsvis 159.999, 179.999 og 194.999 kroner.

Mindre startskud
"Introduktionen af denne fem-dørs Fiesta er startskuddet til Fords store satsning på biler i denne størrelse. Senere følger Ford Fiesta som tre-dørs, den høje Ford Fusion og endelig den rappe, åbne StreetKa, der helt sikkert vil appellere til det unge publikum", slutter Kenneth Jørgensen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.