• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. november 2000 - Opel

Speedster solgt på auktion

Sports-Opel gik for 80.000 mark til fordel for SOS Børnebyerne

Opel Speedster gik for over 300.000 kroner og det er vel og mærket uden danske afgifter Opel Speedster gik for over 300.000 kroner og det er vel og mærket uden danske afgifter

Den første Opel Speedster er købt af en person i Schweiz, som på internettet bød 80.000 tyske mark - eller rettere helt præcist 79.436,62 DEM for Opel Speedster med løbenummeret 0001 på instrumentpanelet.

Men der er en anden vinder end den højeste bydende schweizer. Det er SOS Børnebyerne (SOS Children's Villages). Hele beløbet doneres nemlig af Opel til den internationale organisation, som hjælper forældreløse og værgeløse børn.

Den 147 heste stærke to-sædede åbne sportsvogn blev kåret som Årets Cabriolet på dette års biludstilling i Geneve.

Den europæiske auktion blev organiseret af det førende europæiske internet auktionshus QXL.com. Køberen vil senere kunne nyde bilens acceleration fra nul til 100 km/t på under seks sekunder - og topfarten på 220 kilometer i timen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.