• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. april 2002 - Audi

Audi leger med Lego

Lego og Audi samarbejder om nyt tysk Legoland

Audi bliver sponsor på det nye tyske Legoland, der åbner i Günzburg i Sydtyskland. Audi bliver sponsor på det nye tyske Legoland, der åbner i Günzburg i Sydtyskland.

Af Jeppe Lykke Hansen
Audi er fremme i skoene, når det drejer sig om at score nye alternative samarbejdspartnere, der kan bruges til at promovere selskabet som sportsligt og dynamisk.

Sidst var det fodboldklubben Bayern München, der fik et storsponsorat af Audi, og denne gang er det et nyt tysk Legoland, som bliver officiel samarbejdspartner.

Audi TT i barnestørrelse
Det tyske Legoland åbner den 17. maj i Günzburg, og når børnene skal tage Legoland-kørekort der, bliver det under lidt mere luksuriøse forhold end hos forfaderen i Billund.

Nøjagtigt som i det danske Legoland, kan børnene gå op til køreprøve, når de har bevist deres evner som chauffører i små elbiler. Men i Günzburg bliver det i specielle Legoland-versioner af roadsteren Audi TT.

Dynamik og passion
Derudover stiller Audi 38 ægte Audi-modeller fra A2 til A6 til rådighed som servicevogne og shuttle-transport.

"Audi opfatter Legogruppen som en ideel partner, idet vi begge kombinerer værdierne menneskelighed, passion og følelser med dynamik og bevægelse," skriver Audi i en pressemeddelelse om samarbejdet.

Fjerde Legoland
Det nye Legoland i Günzburg bliver det fjerde af sin slags i verden.

Udover det oprindelige i Billund, ligger der også Legolande i Windsor i England og i Californien.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.