• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. april 2002 - Ferrari

Ny Ferrari F60

Italiensk superbil fra Ferrari får verdenspremiere i Tokyo

Mere speciel end egentlig køn, men den ligner det, den er. Formel 1 til gadebrug. Mere speciel end egentlig køn, men den ligner det, den er. Formel 1 til gadebrug.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den kommende limiterede Ferrari-model FX fremvises som protype i Tokyo den 26. april, hvor den bliver en del af den internationale Ferrari og Maserati-udstilling, Artedinamica.

FX er den foreløbige betegnelse for modellen, der skal fortsætte i hjulsporet af forgængerne F40 og F50, hvorfor vi godt tør gætte på, at bilen kommer til at hedde noget i stil med F60.

Den vil kunne ses på Tokyos kunstmuseum frem til den 14. juli, hvis du lige tilfældigvis skulle komme forbi.

Produktionsmodel til september
Ferrari FX får først sin officielle verdenspremiere som produktionsmodel på Paris Auto Show den 26. september.

Som produktionsmodel forventes FX at indeholde alt Ferraris allermest avancerede teknologi, der er udviklet direkte på basis af deres Formel 1-erfaringer.

Formel 1 til Gran Turismo
Ifølge Ferrari bliver FX være den ultimative udtryk for transformationen fra F1 til GT. De har desværre dog endnu ikke offentliggjort en eneste af de tekniske specifikationer på bilen for at dokumetere påstanden, men mon dog ikke, at de holder, hvad de lover.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.