• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. april 2002 - Opel

Bedste benzin-økonomi

Ny Opel Corsa Eco kører 20,4 kilometer på en liter benzin

Opel Corsa Eco kører 20,4 kilometer literen, hvilket gør den til den mest benzinøkonomiske fem-personers bil på det danske marked. Opel Corsa Eco kører 20,4 kilometer literen, hvilket gør den til den mest benzinøkonomiske fem-personers bil på det danske marked.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den nye Opel Corsa Eco sætter nye standarder for fem-personers benzinbiler på det danske marked, idet den kører hele 20,4 kilometer literen. Og det gør den til den mest benzinøkonomiske fem-personers bil i Danmark overhovedet.

Billigste benzin-afgift
Benzinforbruget sender ejerafgiften helt i bund som energiklasse A, hvilket gør, at den årlige ejerafgift bliver så lav som 520 kroner om året.

De 520 kroner er for øvrigt den næstlaveste ejerafgift, man kan kan slippe med i Danmark, da den kun slåes af den særlige Lupo 3L-afgift på 160 kroner om året. Men så lav en afgift er det kun muligt at komme ned på i en diesel-model, der kører mindst 33 kilometer literen.

1,0'er med 58 heste
Opel Corsa Eco 1,0 12V er en tre-dørs model med semiautomatisk Easytronic-gearskifte og 58 hestekræfter.

Udgangspunktet for Eco'en er den almindelige Corsa 1,0-model, der kører 17,85 kilometer literen, men blandt andet ved at sænke vindmodstanden er det lykkedes for Opel at forbedre brændstoføkonomien betydeligt.

Hurtigere bil med bedre økonomi
Accelerationstiden fra 0 til 100 er på 18,5 sekunder og tophastigheden på 157 kilometer i timen er marginalt bedre, men stadig bedre, end den normale Corsa 1,0.

Opel Corsa Eco kommer til at stå i 153.550 kroner på danske plader, hvilket er 13.555 kroner dyrere end den normale model.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.