• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. april 2002 - Audi

Audi går ind i fodbold

FC Bayern München får Audi som ny sponsor

Bestyrelsesformændene fra henholdsvis Audi og FC Bayern, Martin Winterkorn og Karl-Heinz Rummenigge, har store forhåbninger til det kommende samarbejde. Bestyrelsesformændene fra henholdsvis Audi og FC Bayern, Martin Winterkorn og Karl-Heinz Rummenigge, har store forhåbninger til det kommende samarbejde.

Af Jeppe Lykke Hansen
Audi har indgået en sponsoraftale med den tyske fodbold-storklub FC Bayern München, der i sidste sæson vandt det tyske mesterskab, Champions League og VM for klubhold.

Aftalen træder i kraft fra starten af den nye Bundesliga-sæson fra 1. juli i år og løber frem til 30. juni 2008.

Gensidigt udbytte
"Både Bayern München og Audi er førende inden for deres respektive områder, sammen udgør vi en ideel kombination, som begge parter vil få stor glæde af," udtalte bestyrelsesformand for Audi AG, Martin Winterkorn, selvsikkert på et pressemøde i München 4. april.

Audi stiller 50 biler til rådighed for spillere og ledelse i FC Bayern München. Derudover vil alle fodboldklubbens gæster kunne gøre brug af Audis limousine-service ved officielle lejligheder.

Perfekt partnerskab
"Med Audi har vi fået en partner, som passer perfekt til FC Bayern," sagde FC Bayerns bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern München har mere end 95.000 medlemmer og omkring 120.000 fans.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.