• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. marts 2002 - MG

MG: For høje afgifter

Højt afgiftsniveau hindrer introduktion af nye MG'ere

MG TF kunne ellers godt pynte lidt i det danske gadebillede, men den ville blive alt for dyr i nummerplader. MG TF kunne ellers godt pynte lidt i det danske gadebillede, men den ville blive alt for dyr i nummerplader.

Af Jeppe Lykke Hansen
Det høje danske prisniveau har lagt en dæmper på lysten til at importere de nye lækre MG-modeller MG-Z og MG TF til Danmark.

De pågældende modeller vil simpelthen blive for dyre på danske nummerplader, og derfor vælger importøren Rover Danmark ikke at have besværet.

Ubestemt tid
"Rover Danmark har igennem længere tid sammen med fabrikken prøvet at finde en løsning med hensyn til introduktionen af MG-Z og MG TF-modellerne i Danmark, men må desværre se i øjnene, at det ikke kan lade sig gøre under de nuværende forhold," skriver Rover Danmark i en pressemeddelelse.

Rover Danmark har derfor valgt at udskyde introduktionen på ubestemt tid.

Ikke konkurrencedygtige priser
Introduktionen vil ifølge pressemeddelelsen ikke kunne finde sted før, at modellerne vil kunne tilbydes de danske kunder til konkurrencedygtige priser.

Det forventer Rover Danmarks tidligst vil blive i 2004. Under de nuværende forhold vil Rover ikke en gang tilbyde, at kunder vil kunne bestille bilerne i fast regning.

Dansk problem
"Det er vigtigt at understrege, at dette intet har med fabrikkens fremtid at gøre, men alene er et specifikt dansk problem," slutter Rover Danmark pressemeddelelsen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.