• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. marts 2002 - Biler i Bella 2002

Besøg Bilpriser.dk "live"

Bilpriser.dk og Autocom Bilauktion deler stand på messe

Bilpriser.dk deler stand med Autocom Bilauktion på bilmessen Biler i Bella 2002. Bilpriser.dk deler stand med Autocom Bilauktion på bilmessen Biler i Bella 2002.

Af Jeppe Lykke Hansen
Bilpriser.dk og Autocom Bilauktion kender du formentlig mest fra Internet, men på Biler i Bella 2002, vil du kunne møde repræsentanter fra begge sites ansigt til ansigt på deres fælles stand.

På standen vil du kunne tale med både vurderings- og auktionsfolk, der vil kunne svare på alle spørgsmål, du måtte have om Bilpriser.dk eller Autocom Bilauktion.

Sælg din bil
Hvis du ønsker at prøve at sætte din bil på auktion, hjælper Autocoms konsulenter med at besigtige bilen på parkeringspladsen og beskrive bilen direkte på Internet.

Både Autocom Bilauktion og Bilpriser.dk er ejet af Autocom A/S, der også står bag det professionelle vurderingsprogram Autocom Prisberegning.

Åbningstider og priser
Messen i Bella Center har åbent fra klokken 13.00 til 20.00 torsdag den 14. og fredag den 15. marts samt lørdag den 16. og søndag den 17. marts fra klokken 10.00 til 18.00.

Det koster 70 kroner for voksne og 30 kroner for børn at komme ind på messen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.