• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. marts 2002 - Rover

Rovers pladskoncept

Ny konceptbil med masser af plads viser vejen frem

Ved hjælp af et meget lavt gulv, en kæmpeklap og et højt loft er det lykkedes Rover at lave en flot bil med plads til en oprejst vaskemaskine i bagagerummet. Ved hjælp af et meget lavt gulv, en kæmpeklap og et højt loft er det lykkedes Rover at lave en flot bil med plads til en oprejst vaskemaskine i bagagerummet.

Af Jeppe Lykke Hansen
Bilfabrikanterne er nærmest ved at vælte over hinanden i kapløbet om at være først med den næste store bilmodel, og Rover vil også være med.

Derfor offentliggør Rover et engelsk bud på fremtidens køretøj kaldet TCV for Tourer Concept Vehicle.

TCV fremvises som en model i fuld størrelse med en interiør-præsentation i virtual-reality på det internationale motorshow i Geneve.

Fjernsynsbil
Hvis Rover TCV nogensinde realiseres som en produktionsmodel, er de næsten nødt til at droppe C'et for Concept, og så står de med en bil, der hedder TV. Og den forkortelse er ligesom taget. Ikke så fremsynet, men det er jo den slags, der kan smutte i farten.

Højt tag og lavt gulv
Rover TCV ligner mest af alt en meget høj stationcar, og det er også meningen, for det giver exceptionelt meget læsseplads i kabinen, hvor sæderne kan klappes helt ned i gulvplan med det meget lave bagagerum.

Det giver faktisk så meget plads, at der kan stå en oprejst vaskemaskine bag i bilen. Og det er der ikke mange personbiler, der kan prale med.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.