• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. september 2000 - Hyundai

Flere kræfter i nydesignet Hyundai H-1

Hyundai H-1 introduceres nu med 2,5 TCI (Turbo Charged Intercooler) dieselmotor på 100/3800 HK/omdr.

Hyundai H-1 lanceres nu med en kraftig dieselmotor Hyundai H-1 lanceres nu med en kraftig dieselmotor

Det nye design har gjort H-1 mere sporty: Den nye grill, luftindtaget og de transparente multifokus forlygter tilfører H-1 karakter. Også bagenden har fået et løft med nye lygter. Men det er ikke blot det ydre, som tæller. Ser man på den liste af udstyr, som Hyundai H-1 indeholder, er der en række ting, som ofte er ekstraudstyr i denne type af biler, men som er standard i H-1. Blandt andet kan nævnes: Aircondition, el-ruder, el-sidespejle og centrallås. Transparente multifokus for- og baglygter og dobbelt airbag. Varerummet i H-1 er stort: Den korte model rummer 4,6 kubikmeter og den lange model hele 5,8 kubikmeter. Begge varianter kan leveres med sideruder, og den lange model kan endvidere leveres med to sidehængslede bagdøre, således at det er muligt at læsse bilen med en truck.

Hyundai fokuserer på sikkerhed
Karosseriet på Hyundai H-1 er opbygget i højstyrkestål med stødabsorberende zoner, og sikkerhedskabinen med sidekollisionsbjælker i dørene yder fører og passager effektiv beskyttelse mod kraften fra en kollision. At Hyundai H-1 er en af de sikreste varevogne på markedet, blev cementeret i en crashtest foretaget af den officielle tyske testorganisation TÜV i 1998, hvor Hyundai H-1 fik højeste karakter for passagersikkerhed. Hyundai H-1 har desuden dobbelt airbag og ABS-bremser som standard.

Hyundai H-1 2,5 TCI koster fra 130.998 kroner.

Hyundai i fuld fart frem
Hyundai er et af de bilmærker, der har haft betydelig fremgang både herhjemme og i udlandet. Den koreanske koncern rundede allerede i august en million solgte biler siden årsskiftet. De 1.071.440 solgte enheder svarer til en stigning på hele 30% i forhold til samme periode sidste år. Succesen skyldes ikke mindst den nye Accent, men Hyundai har introduceret mange nye spændende modeller på markedet i de seneste måneder, for eksempel Hyundai Trajet Pro-Van.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.