• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. februar 2002 - Land Rover

Rekordår for Land Rover

Land Rover afsatte over 45.000 biler på hjemmemarkedet

Køberne holder tilsyneladende af Freelanders buttede linjer. Køberne holder tilsyneladende af Freelanders buttede linjer.

Af Jeppe Lykke Hansen
2001 blev et rekordår for Land Rover. På hjemmebane i Storbritannien lykkedes det at afsætte over 45.000 køretøjer, hvilket er en stigning på 15 procent set i forhold til 2001.

Populær Freelander
Omtrent halvdelen af de solgte Land Rovere i 2001 var model Freelander, der i 2001 introduceredes i to nye udgaver med henholdsvis en ny V6-motor og en optimeret dieselmotor.

Introduktionen af de to modeller fik salget til at gå op med hele 19 procent.

Marginal luksus-stigning
Salget af Discovery-modellen, der også gennemgik forbedringer sidste år, steg med 17 procent, mens salget af luksusbilen Range Rover kun steg med tre procent.

"Resultatet for 2001 baner vejen for den videre udvikling af Land Rover og tegner godt for lanceringen af den helt nye Range Rover, som finder sted i 2002", udtaler den administrerende direktør for Land Rover i Storbritannien, Mike Wright, i en pressemeddelelse.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.