• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2000 - Suzuki

Suzuki Wagon R er stadig nr. 1

Blandt de små multibiler er Suzuki Wagon R stadig danskernes foretrukne.

Suzuki Wagon R er stadig danskernes mest foretrukne minimultibil. Suzuki Wagon R er stadig danskernes mest foretrukne minimultibil.

De nye valgmulighederblandt de små multibiler, har ikke Wagon R's kundetække - det viser i hvert fald salgstallene.

I år til og med august er knapt 1500 Wagon R kørt ud i trafikken fulgt af cirka 900 Toyota Yaris Verso, mens der nu findes omkring 250 Opel Agila på de danske veje.

I forhold til alle andre biler sætter Suzuki Wagon R sig også på en topplacering. Med den nye model satte Wagon R'eren sig på august måneds 4. plads, og det tegner også flot for september.

Wagon R blev Store Claus
I tvillingedysten mellem Wagon R og Opel Agila har kunderne foretrukket Wagon R med et salg, som overskygger tvillingen. Med den nye model af Wagon R er Suzuki blevet Store Claus, fordi den har flere heste, mere garanti og tilmed koster mindre. Og det er utroligt, hvad den lille fleksible bil kan rumme - et mindre flyttelæs, 2 cykler, en barnevogn i udslået stand eller 4 voksne og 330 l bagage.

Den store funktionalitet følges op af et flot udstyr og til beskedne 129.994,-.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.