• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. januar 2002 - Chevrolet

Årets truck i USA 2002

Chevrolet Trailblazer hædret af amerikanske motorjournalister

Den kraftige 4,2-liters sekscylindrede rækkemotor var en væsentlig del af årsagen til udnævnelsen til årets truck i det ellers så V8-glade Amerika. Den kraftige 4,2-liters sekscylindrede rækkemotor var en væsentlig del af årsagen til udnævnelsen til årets truck i det ellers så V8-glade Amerika.

Af Jeppe Lykke Hansen
Et uafhængigt panel af amerikanske motorjournalister har tildelt Chevrolet Trailblazer titlen 'Truck of the year 2002'.

"Trailblazer repræsenterer et stort fremskridt indenfor SUV-design. Det bedste ligger under hjelmen. Den nye 4,2-liters sekscylindrede rækkemotor kører silkeblødt og har rigeligt med trækkraft," udtaler jury-medlem Matt DeLorenzo fra motormagasinet Road & Track i en pressemeddelelse.

Otte år gammel pris
Titlen 'The North American Truck of the Year' er blevet uddelt hvert år siden 1994 af en uafhængig jury bestående af 50 amerikanske motorjournalister.

Juryen tager stilling til en lang række kriterier som design, sikkerhed, brændstoføkonomi, køreglæde, komfort, køre-egenskaber, tekniske nyskabelser samt værdi for dollaren.

Hemmelig afstemning
Stemmeafgivningen er hemmelig og ikke under kontrol af nogen enkelte motor-medier.

Den 273 hestekræfter store Trailblazer koster omkring 790.000 kroner på hvide danske nummerplader, hvilket helt naturligt vil holde den danske bestand nede på et meget lavt niveau.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.