• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. september 2000 - Hyundai

Hyundai Accent topper i internationale undersøgelser

Engelske og amerikanske forbrugere mener, at Hyundai Accent er det bedste valg både på pris, kvalitet og sikkerhed.

Hyundai Accent er populær hos de engelske og amerikanske forbrugere. Hyundai Accent er populær hos de engelske og amerikanske forbrugere.

Hyundai Accent er over hele verden en kendt bil i gadebilledet. Og ifølge deres glade ejere, kører bilerne rigtig godt. Det dokumenteres nu i både engelske og amerikanske forbrugerundersøgelser.

Amerikanske bilister mener, at Hyundai Accent er det bedste køb, når man sammenligner pris og kvalitet. Skal man vælge en "mindre" bil, får man ifølge amerikanske bilister mest for pengene, hvis man vælger en Hyundai Accent. Det slås fast i en undersøgelse lavet af Strategic Vision. Analysen omfatter alle biler, der sælges på det amerikanske marked. En flot pointscore på 724 ud af 1.000 mulige bringer Hyundai Accent helt til tops på listen. Samlet placerede køberne mærket Hyundai foran andre etablerede mærker som Honda, Audi og Toyota.

Grundig og velrenommeret analyse
Strategic Vision er et meget anset konsulent- og markedsanalysefirma med base i San Diego i USA. Virksomheden er især kendt for at kunne sætte sig ind i og måle købernes respons på et produkt. I deres beregninger tages hensyn til alle de økonomiske aspekter og den samlede kvalitet.

- Værdi er grundlaget for et stærkt mærke, fordi det får ejerne til at føle, at de har gjort et klogt valg, udtaler Strategic Visions vicedirektør Daniel Gorrell. Hyundais succes skyldes, at det er lykkedes for dem at kombinere det rette produkt med det rette forhold mellem pris og garantier.

Engelske bilister mener at Hyundai Accent er mest pålidelig
Den britiske forbrugerorganisation har netop undersøgt, hvilke køretøjer der udviste størst pålidelighed gennem de seneste 12 måneder. Her placerede de britiske bilejere Hyundai Accent som nr. 1 blandt 43 modeller. Accent¿en slog endda stærke konkurrenter som BMW, Mercedes og Jaguar. Ingen Accent-ejere kunne rapportere om havari i perioden.

Hyundai modtog også den meget eftertragtede kåring som "bedste producent" i den britiske undersøgelse. Denne titel gives ud fra en samlet bedømmelse af modelseriens præstation.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.