• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. oktober 2013 - Hyundai

Støt og vind en bil

Hyundai støtter Knæk Cancer-kampagne med to biler.

SMS, støt og bliv den heldige vinder af en spritny Hyundai!. SMS, støt og bliv den heldige vinder af en spritny Hyundai!.

Hyundai
 
Støt op, send en sms og bliv den heldige vinder af en spritny Hyundai! Sådan lyder opfordringen fra Hyundai Bil Import, som har valgt at donere hele to biler – en i20 XTR og en i30 XTR – til årets Knæk Cancer-kampagne, der løber hele uge 43 og kulminerer med et stort gallashow på TV2 lørdag den 26. oktober. 
 
Årets Knæk Cancer-kampagne
Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer-kampagne løber hvert år i oktober måned i samarbejde med TV2.  Kampagnen fortjener masser af støtte og opbakning, og hos Hyundai Bil Import A/S er man stolte af at kunne bidrage. Hyundai er således en af hovedsponsorerne og donerer en i20 XTR og en i30 XTR som hovedpræmier. 

”Hver tredje dansker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af cancer. Det er en frygtelig diagnose, der ikke blot rammer de børn, kvinder og mænd, der får den, men også deres omgivelser – familie og venner. Kræft er en sygdom, der kommer os alle ved, og hos Hyundai ser vi det kun som helt naturligt at støtte de mennesker, der har fået den svære diagnose, og bidrage til forskning, som kan gøre behandlingen og forebyggelsen af kræft endnu mere effektiv,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør for Hyundai Bil Import A/S.
 
Det gør Hyundai bl.a. ved at donere de to biler, som er dedikeret til programfladen Go’ Morgen Danmark og Go’ aften Danmark på TV2 hele uge 43. Vinderne af de to biler vil blive udtrukket i Go’ Morgen Danmark lørdag den 26. oktober.

Men Hyundai-forhandlere over hele landet bakker også op om Knæk Cancer-indsamlingen. Det gør de bl.a. ved at holde Knæk Cancer-uge i hele uge 43. Her er der mulighed for at prøvekøre de to bilmodeller – den populære i30 og den lækre i20, som udloddes i kampagneversioner XTR, hvilket i al sin enkelthed betyder, at de er spækket med lækkert ekstraudstyr. Samtidig støtter forhandlerne op med salg af årets Knæk Cancer-broche.   
 
”Dermed ønsker vi og vores forhandlere at skabe yderligere opmærksomhed omkring kampen mod kræft – og vi håber, at rigtig mange danskere vil støtte op. Kræftens Bekæmpelse gør et fantastisk stykke arbejde og fortjener al mulig opbakning,” siger Niels Rønnebech.
 
Sådan gør du?
SMS, støt og bliv den heldige vinder af en spritny Hyundai!
 
Send en SMS med ”AUTO” til 1234
så deltager du automatisk i lodtrækningen om en Hyundai i20 XTR
 
Send en SMS med ”BIL” til 1234
så deltager du automatisk i lodtrækningen om en Hyundai i30 XTR
 
SMS-indsamlingen står TV2 for. Det koster 75 kr. + alm. SMS-takst.  Det fulde beløb går ubeskåret til Knæk Cancer. Man kan højst sende 150 kr. i døgnet. Konkurrencen løber fra søndag den 20. oktober til og med lørdag den 26. oktober. 
 
Begge vindere udtrækkes i Go’ Morgen Danmark lørdag den 26. oktober.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.