• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. januar 2002 - Mercedes

Ny E-klasse

Mercedes præsenterer den nye Mercedes-Benz E-klasse

E-klassen, der er en af de vigtigste modelserier for Mercedes, har fået drejet de fire øjne lidt indad med et efter redaktørens mening vellykket resultat. E-klassen, der er en af de vigtigste modelserier for Mercedes, har fået drejet de fire øjne lidt indad med et efter redaktørens mening vellykket resultat.

Af Jeppe Lykke Hansen
Efter 48 måneders udviklingsarbejde og en investering på mere end 15 milliarder kroner er Mercedes klar med den nye E-klasse, der vil være ude hos forhandlerne fra midten af marts.

Med det danske afgiftsniveau vil de fleste af os kun komme til at nyde den fra passagersædet i en taxa, men som taxa vil den nye E-klasse formentligt befæste E-klassens position som nummer 1.

Fem motorer
Hvis du står og overvejer den nye E-klasse, vil du skulle vælge mellem en af fem motorer.

Tre benzinmotorer med seks eller otte cylindre ydende fra 177 til 306 heste eller to dieselmotorer ydende fra 150 til 177 hestekræfter.

Det bliver de to sidstnævnte vi kommer til at se mest til herhjemme, da der ikke er mange købere til biler i den prisklasse, der kan lide konstant at blive forsøgt prajet som taxa, og ingen taxaer kører på benzin.

Katteøjne
Den nye E-klasse vil kunne kendes på fronten, der er blevet drejet i en mere katteøjeagtig retning.

Designerne har tydeligvis arbejdet udfra lygterne og på vellykket vis ladet dem definere hele kølerhjelmen ved at trække linjerne helt op til forruden.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.