• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. januar 2002 - Bentley

Sedan med power - nok

Bentley Arnage T er verdens hurtigste produktions-sedan

Prisen og benzinforbruget tør vi end ikke tænke på, men en acceleration fra 0 til 100 på 5,8 sekunder er mere end imponerende for en bil i den vægtklasse. Prisen og benzinforbruget tør vi end ikke tænke på, men en acceleration fra 0 til 100 på 5,8 sekunder er mere end imponerende for en bil i den vægtklasse.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den nye Bentley Arnage T, der netop er blevet offentliggjort i Detroit, bliver ikke alene den hurtigste Bentley nogensinde, men også den hurtigste serieproducerede sedan i hele verden.

450 heste
Super-Bentley'en har en 6,75 liters V8-motor ydende hele 450 hestekæfter skruet ned under den smukke motorhjelm.

Det giver den store luksusbil en vanvittig 0 til 100 acceleration på kun 5,8 sekunder.

Dobbelt turbo
Motoren er redesignet med 80 procent i forhold til forgængeren og er blandt andet nu udstyret med to turboladere mod tidligere kun en.

Inflation i fartbegrænsningen
Topfarten er elektronisk begrænset, men bare for trods alt at kunne køre lidt hurtigere end andre millionær-øser, har Bentley valgt at sætte grænsen ved 270 kilometer i timen.

Det bliver nu sjovt at se, om andre luksusbilmærker tager den flabethed op og sætter deres elektroniske fartbegrænsere op til 275, for så ruller lavinen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.