• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. september 2000 - Volkswagen

VW runder 20 millioner Golf'er

Produktionsjubilæum hos Volkswagen. Onsdag den 20. september kunne Volkswagen AG fejre et ganske særligt jubilæum, da Golf nr. 20 millioner forlod samlebåndet på fabrikken i Wolfsburg under overværelse af bestyrelsen for Volkswagen AG med Dr. Ferdinand Piëch i spidsen.

Volkswagen Golf har rundet de tyve millioner eksemplarer. Volkswagen Golf har rundet de tyve millioner eksemplarer.

Jubilæumsbilen, en Golf V5, er symbolet på en succeshistorie, der startede i april 1974 med produktionen af den første Golf. Siden er Golf altså produceret i mere end 20 millioner eksemplarer, og produktionen foregår i dag sideløbende på otte forskellige fabrikker verden over.

Den populære Golf er godt på vej til at erobre titlen som den mest producerede Volkswagen. I 1999 leverede Volkswagen således 859.544 nye Golf til kunder, og allerede efter de første seks måneder af 2000 var der leveret yderligere 453.678 eksemplarer. Den hidtidige produktionsrekord er sat af den berømte Type 1, som indtil nu er produceret i mere end 21 millioner eksemplarer.

Også i Danmark har Golf været en stor succes gennem alle årene. Ved udgangen af 1999 var der sammenlagt solgt mere end 94.000 Golf til danske kunder siden introduktionen af den første Golf i Danmark i 1974.

Golf har igennem fire generationer bibeholdt sin meget klare og let genkendelige ydre profil - og er en af klassens bedst udstyrede biler. Det usædvanligt brede modelprogram i klassisk tidløst design, høj kvalitet og med fremragende finish og højt sikkerhedsniveau appellerer til en lige så bred kundegruppe.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.