• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. november 2000 - BMW

Open air i M-form

M3-cabriolet kommer til danmark til foråret

Prisen på den nye BMW M3 cabriolet
er endnu ukendt. Prisen på den nye BMW M3 cabriolet er endnu ukendt.

Den nye M3 coupé er knapt nok kommet på gaden, før næste version af topmodellen i 3-serien er undervejs: M3 cabriolet, en åben, firedørs sportsvogn i en klasse for sig kommer på markedet til foråret.

Selv om bilen er identisk med M3 coupé lige indtil A-stolpen, er den unik på alle måder. Den langstrakte midterlinie og det særlige cabriolet-look gør bilens udstråling mere atletisk og kraftfuldt og giver den et endnu mere muskuløst, lavere og bredere udseende.

M3 cabriolet byder naturligvis på alt det, der er typisk for M3, for eksempel en 342 hestekræfter stor højhastighedsmotor, perfekt afstemt M-affjedring, den nye variable M diferentialespærring, M højydelses bremser og de unikke M designelementer kombineret med de allerede kendte kvaliteter i den nuværende 3-serie cabriolet - herunder elektronisk justérbare sportssæder med integreret sikkerhedsselesystem, fleksibel opbevaring til taget, så bagagerummet bliver større, når taget er oppe, et særdeles højt sikkerhedsniveau i kraft af et meget stift karrosseri, og et særligt sikkerhedssystem, med bøjler, der - hvis uheldet er ude - kommer op ved de bageste nakkestøtter.

I sammenligning med forgængeren, som allerede var en stor succes i sit smalle kundesegment, har den nye M3 cabriolet et endnu mere elegant og raffineret interiør. Og med tophastigheden på 250 km/t råder M3 cabriolet over al den kraft, man kan ønske sig: Fra 0 til 100 km/t klares på 5,5 sekunder, og accelerationen fra 80 til 100 km/t i fjerde gear klares på 5,9 sekunder. Gennemsnits brændstofforbruget er 8,2 km pr. liter.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.